محبوب کن - فیس نما

ناگفته هایی درباره هل +خواص باورنکردنی هل – خبر جدید


هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. جویدن دانه های هل پس از صرف غذا، ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان را نیز خنثی کند!

محمد سیمری، اختصاصی مجله اینترنتی کولاک

 

هل درختی است از خانواده زنجبیل که به صورت وحشی و پرورشی، در مناطق با آب و هوای گرم می روید؛ جالب است بدانید وطن آن کشور هندوستان می باشد و حدود ۸۰ درصد هل مصرفی دنیا نیز از هندوستان تامین می شود!

 

ناگفته هایی درباره هل +خواص باورنکردنی هل

 

بیشتر زنان و مردان هندی برای حفظ تازگی بوی دهان خود از هل به جای نعناع استفاده می کنند. نام‌ های دیگر هل عبارتند از: قاقله، هیل، هال، قاقله کبار، قاقله ذکر، قاقله غراب، قاقله صغار، قاقله انثی، خیربوا، هیل بوا، هال بوا، هیل غراب، حماما و هیل ذکر.

هل انواع مختلفی دارد: هل سفید، هل سیاه، هل سبز و هل رسمی. که طبیعت همه ی آن‌ ها گرم و خشک و نوع سبز آن، تند و معطر بوده و از دو نوع دیگر مرغوب تر است. دانه‌ های هل، بویی قوی و خوش بو و طعمی مطبوع دارد؛ و همین امر باعث می شود استفاده از آن ها طعم مطبوع، منحصر به فرد و شیرینی را به مواد غذایی یا نوشیدنی ها ببخشد. از مغز و پوست هل نیز برای درمان استفاده می شود. در ایران بیشتر از هل سبز استفاده می‌ کنند.

 

بیشتر دستورات تهیه مواد غذایی، از هل سبز استفاده می کنند. به طور کلی این گزینه گران تر از سایر ادویه هاست اما زیاد نگران نباشید شما می توانید از آن به خوبی استفاده کنید. هل یکی از موادی است که مواد شیمیایی گیاهی بسیار قدرتمندی در خود دارد و سرشار از منگنز است. منگنز یکی از مواد معدنی است که به بدن کمک می کند بافت های همبند، استخوان ها و هورمون های جنسی را تشکیل دهد.

 

ناگفته هایی درباره هل +خواص باورنکردنی هل

 

در هندوستان، خاورمیانه، اروپا و آمریکای لاتین، این ادویه روغنی برای تهیه ی انواع نان، کیک و شیرینی ها و همچنین چای و قهوه به کار می رود. این ادویه به طور گسترده ای برای تسکین مشکلات گوارشی و کمک به هضم و بهبود بوی دهان مورد استفاده قرار می گیرد. هل انرژی‌ ها را در بدن افزایش می‌ دهد و نشاط و شادمانی افراد را زیاد می‌ کند؛ مصرف هل در این دنیای پر سر و صدا و اضطراب امروزی، توان مقابله با مشکلات را افزایش می‌ دهد!

هل از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است. جویدن دانه های هل پس از صرف غذا، ضمن کمک به هضم و گوارش بهتر غذا، می تواند بوی نامطبوع دهان (مثل بوی سیر و پیاز) را نیز خنثی کند. دانه های هل خواص گرمابخشی داشته و معده و روده ها را تقویت می کنند. همچنین هل اشتها را تحریک می کند و عمل هضم غذا را بهبود می بخشد.

 

هل نه تنها می تواند باکتری هایی که باعث ایجاد بوی بد در دهان شده اند را نابود سازد بلکه قادر است از توسعه کرم خوردگی دندان پیشگیری کند و حتی کرم خوردگی و تخریب دندان ها را معکوس نماید. این ماده همه مزایای پاک کنندگی آدامس را دارد و معایب آن همچون چسبندگی را در خود ندارد. یکی از خواص ویژه و بسیار ارزشمند هل، جلوگیری از تشکیل خلط در گلو است. از این رو می توان آن را به محصولات لبنی و پودینگ ها افزود تا اثر شیر را که موجب تشکیل خلط در گلو می شود خنثی کرده و به هضم آن نیز کمک کند.

 

ناگفته هایی درباره هل +خواص باورنکردنی هل

 

هل می تواند به کاهش فشار خون در افراد که یک نکته کلیدی برای حفظ سلامت قلب و کلیه هاست کمک کند. یکی از مطالعات انجام شده حدود ۲۰ نفر از افرادی که به تازگی با پرفشاری خون مرحله اول شناسایی شده بودند را مورد بررسی قرار داد. در این مطالعه سه گرم از پودر هل هر روز در دوز تقسیم بندی شده برای ۱۲ هفته مورد استفاده قرار گرفت. نتایج حاصل از آن عالی بود؛ هل نه تنها به افراد کمک کرده بود فشار خون سیستولیک و دیاستولیک و فشار خون میانگین خود را کاهش دهند بلکه وضعیت آنتی اکسیدان ها را تا ۹۰ درصد بیشتر کرده بود.

از هل به عنوان دارو برای معالجه سرفه، سرماخوردگی و تب استفاده می کنند. در صورتی که عرق بدبویی دارید یا دهان شما بوی خوبی نمی دهد، ۶ گرم هل را به صورت چای دم کنید و در طول روز آن را به مرور بنوشید.



Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *